Jäentiedote touko-kesäkuu 2021

Korona on kurittanut Juvan kennelkerho ry:n toimintaa ja taloutta, mutta nyt toivotaan että epidemia hieman hellittää ja saamme kesällä järjestettyä kursseja sekä koulutuksia monipuolisesti.

Jäsenenä voit kantaa kortesi kekoon talkoilemalla ja mahdollistaa näin jatkossakin seuran monipuolinen tarjonta erilaisten kurssien ja koulutuksien muodossa.

Tulossa on myös luento kesäkuussa johon Juken jäsenet pääsevät osallistumaan puoleen hintaan. Ilmoittaudu mukaan todella mielenkiintoiselle ja varmasti antoisalle luennolle! Luennoitsijana Sanna Kankainen, taitava ja kokenut koirankouluttaja Mikkelistä. Luento järjestetään etäluentona.

Juvan Kennelkerhon jäsenenä saat:

· ilmaiset viikkotreenit

· alennusta Juken koulutuksiin/kursseihin/luentoihin

· etusijailmoittautuminen Juken koulutuksiin/kursseihin

· saa varata kerhon kenttää omatoimitreeneihin (kerhon välineiden käytöstä peritään välinemaksu 10e/kk omatoimitreeneissä, välinemaksu maksetaan kerhon tilille, laita viestiin esim. välinemaksu kesäkuu + oma nimi)

· kerho järjestää myös näyttelymatkoja vuosittain

· edulliset jäsentuotteet kerhon logolla

Koulutusohjaajan edut vuonna 2021:

· Aktiiviset koulutusohjaajat saavat käyttää kerhon välineistöä ilmaiseksi omatoimitreeneihin (muilta 10e/kk)

· Koulutusohjaajan etuuden saavat kaikki Juken viikkotreenien vetäjät

Juvan kennelkerho on päättänyt, että tänä vuonna myös kennelkerhon ulkopuoliset pääsevät osallistumaan viikkotreeneihin! Ulkopuolisilta peritään 5e/treeni.
Ulkopuolisten treenaajien tulee huolehtia maksu kennelkerhon tilille ennen treeniä ja kuittia vastaan pääset osallistumaan.
Maksuohjeet saat juke.sihteeri@gmail.com

Tunnukset varauskalenteriin:

Tunnukset varauskalenteriin saat lähettämällä pyynnön sihteerille osoitteeseen juke.sihteeri@gmail.com. Voit ilmoittautua treeneihin helposti rekisteröityneenä. Lisäksi rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä kalenteriin omatoimitreenejä. Jos käytät treeneissä kennelkerhon välineitä on välinevuokra 10€/kk. Tämä vaatii Juvan kennelkerhon jäsenyyttä.

TALKOOT:

Rantasalmen näyttelyn talkoot. Heinäkuun alussa järjestetään Rantasalmen näyttely johon perinteisesti osallistutaan talkoilemaan. Näyttelytalkoisiin tarvitaan mahdollisimman runsas joukko mukaan. Näissä talkoissa löytyy jokaiselle sopiva tehtävä ja niihin saa tarvittaessa opastusta. Talkoisiin ilmoittautuminen on sitova, joten estyessäsi hankithan tilallesi talkoilijan. Näyttelytalkoot on mätsärien ohella merkittävä tulonlähde kennelkerholle joten jäsenten panos talkoissa on merkittävä ja tärkeä!

Ilmoittaudu talkoisiin: hanneairaksinen76@gmail.com

Paikka: Rantasalmi

Aika: 2.7.-4.7.2021

Rally-tokon alkeiskurssi

Rally-tokon koulutuspäivä

Tammikuun jäsentiedote

Juvan kennelkerho ry:n jäsentiedote/ JÄSENMAKSU 2021

Juvan kennelkerho ry:n vuosikokouksen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin kerhon kotisivuilla, facebookissa ja asiasta lähetetään tieto kerhon jäsenille sähköpostilla.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat ja jaetaan Vuoden Koira –kilpailujen palkinnot. Tilaisuudessa palkitaan myös muissa lajeissa menestyneitä kerholaisia koirineen.

Kerhon kotisivut löytyvät osoitteesta www.juvankennelkerho.com

Facebook ja instagram; Juvan kennelkerho

Hallituksen kokoonpano vuonna 2020

Hanne-Maria Malmberg, 050 4124590 puheenjohtaja

Merja Valkonen, 044 0655545 varapuheenjohtaja

Marjo Oinonen, 040 7590818, sihteeri/rahastonhoitaja

Anu Tamminen

Jasmin Lehtiö

Mira Maaranen

Hanne Airaksinen

Jäsenmaksu 2021;

Henkilöjäsen 15 €
Perhejäsenmaksu 25 e, maksu sis. kaikki perheen samassa taloudessa asuvat, jäseneksi liittyvien nimet mainittava maksun viestissä.

Maksa maksu Juvan kennelkerhon tilille;

Juvan Osuuspankki IBAN FI34 5088 0040 0330 23

Kirjoita viestikenttään jäsenmaksu 2021 ja ketä maksu koskee.
Eräpäivä 28.2.2021

Paperipostin saaja; mikäli sinulla on sähköpostiosoite, lähetä se osoitteeseen juke.sihteeri@gmail.com, laita siihen yhteystietosi (nimi, osoite, sähköpostiosoite, puh.numero) niin saat kirjeen jatkossa sähköisenä.

Vuodenkoira-kilpailuun voi alkaa ilmoittautua.

Tulokset Hanne-Marialle 15.2 mennessä sähköpostiin hanne.malmberg83@hotmail.com

Koiran on oltava kennelkerholaisen omistuksessa tai osaomistuksessa. Juvan kennelkerhon jäsenmaksu vuodelta 2020 maksettuna. Sähköpostiin kilpailu tulokset, osallistujan nimi ja puhelinnumero, koiran virallinen nimi ja kutsumanimi sekä rotu. Asiasta ilmoitus myös kotisivuilla, josta löytyy kilpailun säännöt.

Kilpailuluokat ovat seuraavat:
- Näyttelykoira
- Näyttelypentu
- Näyttelyveteraani
- Metsästyskoira
- Toko-koira
- PK/pelastuskoira
- Rally Tokokoira
- Koiratanssikoira
- Agilitykoira
-NoseWork-koira
- Vuoden kerholainen/vuoden harrastaja.

Vuoden koira kiertopalkintojen palautus 15.2.2021 mennessä Hanne-Marialle Hiuskulmaan, Juvantie 5.

VALIOKOIRIEN PALKITSEMINEN:

Juvan Kennelkerho ry palkitsee jatkossa jäseniään, joiden koirat ovat valioituneet eri lajeissa. Palkitseminen suoritetaan seuraavan vuoden vuosikokouksessa Kennelliiton myönnettyä valionarvon. Vuonna 2020 Kennelliiton myöntämät valionarvot palkitaan vuoden 2021 vuosikokouksen yhteydessä. Mikäli koira ehtii saada valionarvoon oikeuttavat tulokset vuoden 2020 puolella, mutta valionarvo myönnetään vasta 2021 vuonna, siirtyy palkitseminen 2022 vuodelle. Näyttelyiden osalta kerho palkitsee koirat mitkä ovat saavuttaneet Suomen muotovalion arvon (FI MVA). Lisäksi palkitaan koirat mitkä ovat saavuttaneet Kansainvälisen muotovalion arvon (C.I.B).Harrastuslajien osalta (mm. pk-liiton alaiset lajit, agility, pelastuskoirakokeet, metsästyskokeet) kerho palkitsee kaikki harrastusvalionarvon saavuttaneet koirat. Myös ulkomaalaiset harrastusvalionarvot huomioidaan. Kerho haluaa muistaa harrastuslajien osalta myös ns. varjovalioiden omistajia. Varjovalioita ovat koirat millä muuten olisi harrastusvalionarvoon oikeuttavat tulokset, mutta mitkä eivät voi saada näyttelyistä laatuarvosanaa Hyvä, esim. kivesvikaiset tai sekarotuiset koirat. Varjovaliot palkitaan seuraavana vuonna kuin viimeinen valiotulos on saatu. Omistajan tulee ilmoittaa koiransa valioitumisesta 15.02.2021 mennessä Vuoden Koira kilpailujen pisteiden laskijalle: hanne.malmberg83@hotmail.com. Poista osoitteesta sulut! Valiokoirat palkitaan kerhon vuosikokouksessa.

Juvalla 27.1.2021

Juvan kennelkerhon hallitus

Joulukuun jäsentiedote

Juvan kennelkerhon hallitus on päättänyt muistaa jäseniään tänä poikkeuksellisena aikana joululahjalla. Joulukuun ajan treenitilassa järjestettävät kerhon omien ohjaajien treenit ovat jäsenille ilmaisia.

Jäsenille 0€/joulukuu
(tämä hinta kattaa seuran omien ohjaajien pitämät treenit Joulukuun ajan)

Jäsenille 15€/joulukuu
(kerhon omien treenien lisäksi voit varata treenitilaa omatoimi-treeneihin Joulukuun ajan).

Osallistuminen kertamaksulla EI JÄSENILLE 5 €/treeni, joulukuun ajan.

Erillisistä koulutuksista mahdollisesti eri maksu.

* Maksathan kuukausimaksusi kuun kolmanteen päivään mennessä tai kertamaksusi ennen treeneihin osallistumista.*

Maksa maksu Juvan kennelkerhon tilille, Juvan Osuuspankki IBAN FI34 5088 0040 0330 23, kirjoita viestikenttään ketä maksu koskee ja minkä kuukauden maksu, (esim Pipsa Piikki joulukuun treenimaksu) kertamaksu: kirjoita ketä maksu koskee ja treenin päivämäärä (esim. Pipsa Piikki, treenimaksu 3.12)

Treenitila sijaitsee entisen Pähkinän Leipomon hallissa Karvalintie 1, käynti halliin sivuovesta.

Huomioi ajankohtaiset korona-ohjeistukset! Tulethan treeneihin terveenä. Muista pitää turvaväli toisin treenaajiin ja ohjaajaan. Muista hyvä käsihygienia. Yski kertakäyttönenäliinaan tai hihaan. Juvan kennelkerhon hallitus suosittelee kasvomaskin käyttöä treenitilassa.

Treenikalenteri löytyy alta:

Treeneihin osallistuminen ja treenitilan varaaminen edellyttää Juvan kennelkerhon jäsenyyttä ja ilmoittautumista kalenterin kautta. Sinne ilmoittautumiset näin: Klikkaa treeni kalenterista auki ja kirjoita etunimesi kohtaan; ilmoita joukkueen ulkopuolinen henkilö, jonka jälkeen paina kohtaa lisää ilmoittautuminen.

Treeneihin otetaan rajattu määrä osallistujia.

Osallistujamäärä ilmoitetaan treenijulkaisussa, kun maximimäärä on ilmoittautunut, treeniin ei saa enää ilmoittautua. Treeneihin osallistuu 1 henkilö koiran kanssa, treenitilaan ei saa tulla muita perheenjäseniä.
Treeneihin osallistuvat kirjoittavat nimensä ja puhelinnumeronsa treenitilassa olevaan vihkoon.

Juvan Kennelkerhon jäsenet voivat varata treenitilaa. Jotta voit varata tilan omiin treeneihin, tulee sinun olla maksanut 15€ kuukausimaksu.
Tilaan saa avaimen avainpiilosta, jossa on kuukausittain vaihtuva koodi. Koodin saat Juvan kennelkerhon sihteeriltä, kun olet maksanut kuukausimaksun.
Suosittelemme tilan varaamista viikolla päiväsaikaan tai viikonloppuina.

Kerhon omat viikkotreenit ja erilliset koulutukset menevät yksityisvuorojen edelle. Tilan voi varata yhdeksi (1) tunniksi kerrallaan. Sekä max. kuusi (6) treeni kertaa kuukaudessa.
Varaus tehtävä kuukausikalenteriin joko itse tai pyydä hallituksen jäseneltä apua varauksen tekemiseen.

Valot sammutettava lähtiessä. Kerhon tavaroita saa lainata mutta ne on siivottava omille paikoilleen. Käytäthän käsidesiä, ennen ja jälkeen tavaroiden lainaamisen. Ethän säilytä omia tavaroitasi esim. koirahäkkejä tilassa.

Huomioithan, että huopamattopohja on liukas, joten treenaathan turvallisesti koirasi kanssa. Pidetään paikat kunnossa, jotta jokaisella on mahdollisuus onnistuneisiin ja mukaviin treeneihin!

MUKAVIA HETKIÄ KOIRAHARRASTUKSEN PARISSA JA OIKEIN HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA, NÄHDÄÄN TREENEISSÄ!

Juvan kennelkerhon hallitus

Harrastuskoiran perustaidot-kurssi

Jäsentiedote 11/2020

Tervetuloa Juvan Kennelkerhon talven treeniryhmiin Pähkinähallin treenitilaan.

Treenitila sijaitsee entisen Pähkinän Leipomon hallissa Karvalintie 1, käynti halliin sivuovesta.

Treenitilassa pyörivät rally-toko-, näyttely-, nose work-, koiratanssi-, pentu- ja tottis-treenit marraskuusta maaliskuun loppuun.

HINNAT

Jäsenille 20 e/kk (tämä hinta kattaa seuran omien ohjaajien pitämät treenit)

Jäsenille 30e/kk (kerhon omien treenien lisäksi voit varata treenitilaa omatoimi treeneihin).

Erillisistä koulutuksista mahdollisesti eri maksu

Osallistuminen kertamaksulla 5 e/treeni.

* Maksathan kuukausimaksusi kuun kolmanteen päivään mennessä tai kertamaksusi ennen treeneihin osallistumista. *

Maksa maksu Juvan kennelkerhon tilille; Juvan Osuuspankki IBAN FI34 5088 0040 0330 23

Kirjoita viestikenttään ketä maksu koskee ja minkä kuukauden maksu, (esim Pipsa Piikki marraskuun treenimaksu)

Kertamaksu: kirjoita ketä maksu koskee ja treenin päivämäärä (esim. Pipsa Piikki, treenimaksu 3.11)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Huomioi ajankohtaiset Korona-ohjeistukset

Tulethan treeneihin terveenä.

Muista pitää turvaväli toisin treenaajiin ja ohjaajaan.

Muista hyvä käsihygienia.

Yski kertakäyttönenäliinaan tai hihaan.

Juvan kennelkerhon hallitus suosittelee kasvomaskin käyttöä treenitilassa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Treeneihin osallistuminen ja treenitilan varaaminen edellyttää Juvan kennelkerhon jäsenyyttä ja ilmoittautumista kalenterin kautta.

Sinne ilmoittautumiset näin:

Muista ilmoittautua treeneihin kalenterin kautta;
http://juvankoiraharrastajat.nimenhuuto.com/calendar/monthly

Klikkaa kyseinen treeni kalenterista auki ja kirjoita etunimesi kohtaan > ilmoita joukkueen ulkopuolinen henkilö, jonka jälkeen paina kohtaa > lisää ilmoittautuminen.

Treeneihin otetaan rajattu määrä osallistujia. Osallistujamäärä ilmoitetaan treenijulkaisussa, kun maximimäärä on ilmoittautunut, treeniin ei saa enää ilmoittautua. Treeneihin osallistuu 1 henkilö koiran kanssa, treenitilaan ei saa tulla esim muita perheenjäseniä.

Treeneihin osallistuvat kirjoittavat nimensä ja puhelinnumeronsa treenitilassa olevaan vihkoon.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Treenitilan varaus;


Jotta voit varata tilan omiin treeneihin, tulee sinun olla maksanut 30€ kuukausi maksu. Tämä koskee myös kaikkia yksityistreeniin osallistuvia.

Tilaan saa avaimen avainpiilosta, jossa on kuukausittain vaihtuva koodi. Koodin saat Juvan kennelkerhon sihteeriltä, kun olet maksanut kuukausimaksun.
Suosittelemme tilan varaamista viikolla päiväsaikaan tai viikonloppuina. Kerhon omat viikkotreenit ja erilliset koulutukset menevät yksityisvuorojen edelle.

Tilan voi varata yhdeksi (1) tunniksi kerrallaan. Sekä max. kuusi (6) treeni kertaa kuukaudessa.

Varaus tehtävä kuukausikalenteriin joko itse tai pyydä hallituksen jäseneltä apua varauksen tekemiseen.

Valot sammutettava lähtiessä.

Kerhon tavaroita saa lainata mutta ne on palautettava takaisin omille paikoilleen. Käytäthän käsidesiä, ennen ja jälkeen tavaroiden lainaamisen.

Ethän säilytä omia tavaroitasi esim. koirahäkkejä tilassa.

Huomioithan, että huopamattopohja on liukas, joten treenaathan turvallisesti koirasi kanssa.

Pidetään paikat kunnossa, jotta jokaisella on mahdollisuus onnistuneisiin ja mukaviin treeneihin!

Mukavia hetkiä koiraharrastuksen parissa!

Juvan kennelkerhon hallitus

Ps. Koulutuskentällä jatkuvat arkitottis treenit niin pitkään kuin sää sallii :)