Kevään ja kesän 2023 uusia kursseja:

Juken viikkotreenit --- TALVITAUOLLA

Muistutusta Juken viikkotreeneistä!

Maanantaisin pentutreenit alle 1v koirille ja nuorille reilu vuotisille mahdollisuus arkitottikseen samalla. Ilmoittautuminen kalenteriin klo 16 mennessä. Treenit järjestetään, mikäli 5 treenaajaa ilmoittautunut kalenteriin.

Tiistaisin Agilityn alkeiskurssi(maksullinen kurssi) sekä viikkotreenit jo alkeiskurssin käyneille (omatoimitreenit)

Keskiviikkoisin Nosen viikkotreenit alkeiskurssin käyneille.

Torstaisin Rally-toko alkeiskurssin käyneille (omatoimitreenit) sekä rally-tokon alkeiskurssi(maksullinen kurssi)

Perjantaisin ja viikonloppuisin vaihtelevasti ylimääräisiä treenikertoja ja voit myös varata omaa treeniaikaa kennelkerhon jäsenenä sekä 10e/kk saat käyttää kentän välineistöä!

Muistathan aina ilmoittautua treeneihin kalenteriin, jotta nähdään onko osallistujia tarpeeksi treeneihin. Kalenterissa näkyvissä treenit avaamalla, jos osallistuja rajoitusta ei ole! Kennelkerhon facebook sivuilla myös infotaan treenien peruuntumisesta!

Viikkotreenit kennelkerhon jäsenille ilmaisia, osaan treeneistä tosin on alkeiskurssi oltava pohjalla. Kerhon ulkopuoliset voivat treeneihin osallistua 5e kertamaksulla, kuittia vastaan pääset treenaamaan. Maksuohjeet juke.sihteeri@gmail.com.

Treenit löytyvät kerhon kalenterista. Muistathan ilmoittautua kalenterin kautta.

Saavuthan paikalle ajoissa, käytä koirasi tarpeillaan ennen koulutuksen alkua ja taukojen aikana. Koulutuskenttä ei ole koirien vessa, pidä kakkapusseja mukana ja korjaa kakat heti mikäli vahinkoja sattuu. Varaa koiralle mukaan lelu ja makupaloja, pieniä ja pehmeitä, erikoisherkkuja mitä ei välttämättä muulloin saa.

Varaa mukaasi iloinen mieli ja säänmukainen vaatetus.

Koulutuspaikkana toimii Juvalla sijaitseva Kuljuntien koulutuskenttä. Kenttä on kivituhkapohjainen ja suurelta osin aidattu. Kentällä järjestetään koulutuksia ja treenejä eri lajeissa sulan maan aikaan. Kentällä on käytössä agilityesteet, tokovälineistö, rallytokokyltit ja esteet sekä PK-hyppyeste.