Agility

Agility on vauhdikas laji ja ennenkaikkea hauska laji, jota melkein koira kuin koira rakastaa. Agilityssä koiran on tarkoitus suorittaa erilaisia esteitä oikeassa järjestyksessä. Ohjaajan tulee ohjata koiraa kroppaa tai ääntään käyttämällä. Agility on koiralle erittäin fyysinen laji joten koiran tulee olla hyvässä lihaskunnossa ja kunnollisia lämmittely ja jähdyttelylenkkejä ei kannata unohtaa.

Juvan Kennelkerho on Suomen Agilityliiton jäsen, joten kerhon jäsenenä sinulla on oikeus osallistua myös agilitykisoihin. Pystyäksesi osallistumaan virallisiin kisoihin, sinulla täytyy olla voimassa oleva agilitylisenssi. Lisenssiasioissa voit ottaa yhteyttä Agility-vastaaviin!

Agilityvastaavat; Pirjo Lyytikäinen ja Maiju ???

Agilitytreeniajat ja päivät löytyvät koulutuskalenterista. Treenipaikkana toimii Juvan Kennelkerhon koulutuskenttä Kuljuntiellä. Koulutuksia on tarjolla eri tasoisille koirakoille. Huomaathan kuitenkin, että osallistuaksesi muihin kuin ilmoittautumista vaativiin alkeisryhmiin, koiran on osattava esteiden turvallinen suorittamistapa.

Lisää lajista; www.agilityliitto.fi

Copyright Jani Marjo